Το παραδοσιακό ξυνόγαλο

ΑΥΤΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΣΚΌΤ ΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΔΑΣ! !!!!!!!!!!

Από έγκυρες πηγές (έχω κ το μέσων) από τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο μου είπε στη Χειμωνάδα θα φτιάξουμε και ξυνόγαλο!!!!!!!!!! Όπα λέω μπράβο. Το ξυνόγαλο είναι μια παλιά μέθοδος και μάλλον η ποιο σωστή που έβγαζαν οι κτηνοτρόφοι το γνήσιο γεμάτο άρωμα βούτυρο. 
Ευκαιρία είναι για αυτούς που το έχουν ακούσει αλά δεν το έχουν δει, γ' αυτούς που το έχουν δει αλλά το έχουν ξεχάσει αλλά και για τη νέα γενιά που δεν ξέρει τίποτα από επαρχία, έθιμα και παράδοση. Ο συ λόγος προσφέρει δωρεάν φαγοπότι ζεστή φασολάδα κρεμμύδι τουρσί λουκάνικα και δωρεάν πίστα με τον έμπειρο mpilako D J.
Το βίντεο (https://www.facebook.com/filippas.theodoropoulos/videos/1057828754281713/) είναι από την με επιτυχία εκδήλωση στο σύλλογο Δάφνης η πρόοδος. Αν θέλεις και εσύ να νιώσεις το ίδιο με εμάς που βρεθήκαμε στο ρέμα Δάφνης σας περιμένει στο Καταφύγιο ο σύλλογος απανταχού Καταφυγιωτών για τη συνέχιση του βίντεο που έκοψα για διαφημίσεις, θα το δείτε ζωντανά στην πλατεία. Με αγάπη θεοδωρόπουλος Φίλιππας.